Hautakiven nimen lisääminen: Asiantuntijan vinkit

Hautakiven merkitys

Kun läheisemme poistuvat keskuudestamme, hautakivi toimii muistomerkkinä ja kertoo tarinaa menneestä elämästä. Keikyän Kivi ymmärtää tämän syvällisen merkityksen ja tarjoaa asiantuntevaa palvelua hautakiven nimen lisäämiseen liittyen.

Hautakiven nimen lisääminen on tärkeä osa hautamuistomerkin päivittämistä. Se on kunnianosoitus niille, jotka ovat jättäneet jälkensä historiaan, ja se auttaa säilyttämään muiston elossa tuleville sukupolville.

Valitse oikea tekniikka nimen lisäämiseen

Keikyän Kivi tarjoaa useita vaihtoehtoja nimen lisäämiseen hautakiveen. Olipa kyseessä kaiverrus, pronssikirjaimet tai laatta, asiantuntijamme auttavat valitsemaan parhaan vaihtoehdon. Kaiverrukset tehdään sisätiloissa, jotta laatu on taattu, ja pronssikirjaimet valitaan huolella, jotta ne sopivat yhteen kiven olemassa olevan tekstin kanssa.

Laatta on hyvä vaihtoehto, kun kiveen halutaan jättää tilaa tuleville lisäyksille tai kun kaiverrukselle ei ole enää tilaa. Keikyän Kivi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pronssi- ja messinkilaattoja, jotka sopivat kiveen täydellisesti.

Huolehdi hautakiven kunnosta

Hautakiven kunto on tärkeää pitää hyvänä, ja Keikyän Kivi tarkastaa kiven kunnon aina nimen lisäämisen yhteydessä. Tarvittaessa suosittelemme kivelle entisöintiä, joka sisältää pinnan ja kaiverrusten puhdistuksen sekä vanhojen käsittelyjen uusimisen.

Entisöinnin yhteydessä voidaan myös vaihtaa kaiverrusten väriä, esimerkiksi kullatut tekstit voidaan hopeoida. Kaikille kullatuille ja hopeoiduille kaiverruksille myönnetään 10 vuoden takuu, joten voit luottaa Keikyän Kiven ammattitaitoon.

Asennus ja huolto

Kun nimi on lisätty hautakiveen, Keikyän Kivi asentaa kiven takaisin hautausmaalle. Tarjoamme myös aluskiven oikaisua, mikäli se on tarpeen. Kiven asennus tehdään seurakunnan ohjeiden mukaisesti ja ammattitaidolla.

Uusille hautakiville myönnämme 3 vuoden oikaisutakuun, ja mikäli kivi kallistuu tai kaatuu, hoidamme suoristuksen ja oikaisun turvallisesti. Omaiset voivat luottaa siihen, että Keikyän Kivi pitää huolen hautakiven asianmukaisesta kunnosta ja ulkonäöstä.

Yhteistyö asiakkaan kanssa

Keikyän Kivi arvostaa avointa ja läheistä yhteistyötä asiakkaidensa kanssa. Suunnittelijamme auttavat löytämään toiveita ja budjettia vastaavan ratkaisun, ja yhdessä voimme luoda läheisenne muistolle arvoisan ja yksilöllisen hautakiven.

Ota yhteyttä suunnittelijaamme, joka auttaa sinua kaikissa hautakiveen liittyvissä kysymyksissä. Voit soittaa, lähettää viestin tai tulla käymään myymälässämme Vantaalla, jossa palvelemme sinua henkilökohtaisesti.