Hautakivien materiaalit

Kestävät ja laadukkaat kivimateriaalit

Kun läheisen muistoa kunnioitetaan hautakivellä, on materiaalin valinta yksi tärkeimmistä päätöksistä. Keikyän Kivi tarjoaa asiakkailleen vain parhaista materiaaleista valmistettuja muistomerkkejä. Kivimateriaalien kestävyys on ensiarvoisen tärkeää, sillä ne joutuvat kestämään vuodesta toiseen vaihtelevia sääolosuhteita. Kestävät kivilaadut, kuten graniitti ja kvartsiitti, ovat suosittuja valintoja niiden pitkäikäisyyden ja huoltovapauden ansiosta.

Pehmeämmät kivilajit, kuten marmori, voivat olla visuaalisesti houkuttelevia, mutta ne eivät välttämättä kestä yhtä hyvin Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Keikyän Kivi tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman eri kivilajeja, jotta jokainen voi löytää juuri sen oikean materiaalin, joka vastaa sekä esteettisiä että käytännöllisiä tarpeita.

Yksilölliset muistomerkit ja niiden suunnittelu

Muistomerkki on henkilökohtainen ja yksilöllinen tapa kunnioittaa vainajan muistoa. Keikyän Kivi ymmärtää tämän ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden suunnitella muistokiven, joka heijastaa vainajan persoonaa ja elämää. Olipa kyseessä sitten perinteinen muotoilu tai moderni, yksilöllinen luomus, Keikyän Kiven ammattitaitoiset suunnittelijat auttavat toteuttamaan toiveet. Tietokoneavusteinen suunnittelu mahdollistaa tarkan ja visuaalisen esikatselun ennen kiven valmistusta.

Yksilöllisyyttä voidaan korostaa myös erilaisilla kaiverruksilla ja koriste-elementeillä, kuten pronssisilla lyhtykehyksillä tai kuvallisilla aiheilla. Keikyän Kivi käyttää vain ensiluokkaisia materiaaleja ja tuntee myös vanhat käsityömenetelmät, joten voit luottaa siihen, että muistomerkki valmistetaan huolella ja ammattitaidolla.

Hautakiven hoito ja huolto

Hautakiven kunto säilyy parhaiten säännöllisellä huollolla ja puhdistuksella. Keikyän Kivi tarjoaa asiakkailleen ohjeet ja vinkit muistomerkkien asianmukaiseen hoitoon. Kiillotetut kivipinnat ovat helppoja puhdistaa, kun taas mattahiottu tai karkeampi pinta vaatii hieman enemmän huomiota. Luonnonkiven yksilölliset ominaisuudet, kuten kuviot ja värisävyt, tekevät jokaisesta kivestä ainutlaatuisen, ja niiden huomioiminen puhdistuksessa on tärkeää.

Pronssielementit vaativat erityistä huolenpitoa, jotta niiden kaunis patina säilyy vuosien varrella. Keikyän Kivi neuvoo asiakkaitaan pronssielementtien oikeaoppisessa puhdistuksessa ja hoidossa, jotta muistomerkki säilyy kauniina mahdollisimman pitkään. Kiven puhdistuksessa on suositeltavaa käyttää vain kivipinnoille sopivia, mietoja pesuaineita.

Keikyän Kiven palvelut ja takuut

Keikyän Kivi tarjoaa asiakkaille kattavat palvelut hautakivien suunnittelusta asennukseen. Yritys noudattaa Kuluttaja-asiamiehen ja Kivi ry:n hyväksymiä yleisiä maksu- ja toimitusehtoja, mikä takaa asiakkaille turvallisen ja luotettavan kaupankäynnin. Hautakivien toimitus tapahtuu sovittuna ajankohtana, ja Keikyän Kivi huolehtii tarvittaessa myös hautakiven hyväksyttämisestä seurakunnassa.

Kaiverrusten kultauksilla ja hopeoinneilla on Keikyän Kivessä 10 vuoden takuu, mikä kertoo yrityksen luottamuksesta käyttämiensä materiaalien ja työn laatuun. Asiakkaan tyytyväisyys on Keikyän Kiven toiminnan ytimessä, ja siksi yritys panostaa korkealaatuiseen työnjälkeen ja asiakaspalveluun.