Hautakivien tilaaminen

Muistomerkkien henkilökohtainen suunnittelu

Keikyän Kivi on tunnettu yksilöllisten muistomerkkien suunnittelusta ja valmistuksesta. Jokainen muistokivi on ainutlaatuinen kunnianosoitus vainajan muistolle, ja siksi on tärkeää, että suunnitteluprosessi on huolellinen ja asiakkaan toiveita kunnioittava. Kivisuunnittelijamme ovat aina valmiita tapaamaan sinut sopimuksen mukaan, jotta voimme yhdessä luoda juuri sellaisen muistomerkin, joka vastaa toiveitasi ja kunnioittaa vainajan muistoa.

Voit varata ajan suunnittelijalle tai ottaa yhteyttä sähköpostitse kivi@muistoksi.fi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikeat materiaalit ja muotoilun, jotta lopputulos on sekä esteettisesti miellyttävä että kestävä.

Hautakiven toimitus ja asennus

Hautakiven toimitusaikaan vaikuttavat monet tekijät, kuten valitsemasi kiven työstötavat, mahdolliset aukotukset ja pronssituotteet. Keikyän Kivi huolehtii, että kaikki nämä yksityiskohdat sovitetaan yhteen ja toimitus tapahtuu sovitussa aikataulussa. On hyvä varautua noin kahden kuukauden toimitusaikaan, mutta erikoistilauksissa aika voi olla pidempi. Asennukset aloitetaan keväällä, kun maa on sulanut, ja ne jatkuvat syksyyn asti, sääolosuhteiden salliessa.

Asennuksemme sisältää kolmen vuoden oikaisutakuun, ja mikäli tarvetta ilmenee, pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan meihin. Seurakunnat määrittelevät, milloin hautakivi voidaan toimittaa hautausmaalle, ja me Keikyän Kivellä varmistamme, että kaikki toimitukset noudattavat näitä määräyksiä.

Hautakivien yksilölliset ominaisuudet

Luonnonkivi on materiaalina ainutlaatuinen, ja sen vuoksi jokainen hautakivi on uniikki. Kiven kuviot, täplät ja raidat tekevät jokaisesta kivestä erilaisen, ja värisävyt voivat vaihdella. Kun valitset hautakiveä, on tärkeää muistaa, että mallikappaleet ovat ainoastaan esimerkkejä ja todellinen kivi voi poiketa niistä. Keikyän Kivi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kivivaihtoehtoja, jotka voidaan muokata toiveidesi mukaisesti.

Kiviteollisuuden mittatoleranssit ovat standardoituja, mutta jos sinulla on erityistoiveita kiven mittojen suhteen, voimme sopia yksityiskohdista kaupan yhteydessä. Me Keikyän Kivellä ymmärrämme, että jokainen yksityiskohta on tärkeä luodessamme muistomerkkiä, joka kestää aikaa ja säilyttää arvokkuutensa vuosikymmenien ajan.

Laadukkaat materiaalit ja ammattitaito

Keikyän Kivi on sitoutunut käyttämään vain parhaita materiaaleja hautakivien valmistuksessa. Kotimainen kivi on tunnettu kestävyydestään ja laadustaan, ja se onkin ensisijainen valintamme muistomerkkien raaka-aineeksi. Pitkät perinteet ja monipuolinen osaaminen yhdistettynä ennakkoluulottomaan tuotekehitykseen takaavat, että saat meiltä korkealaatuisen ja kestävän hautakiven.

Valmistamme hautakivet omalla kiviveistämöllämme Pirkanmaalla, Sastamalassa, ja jokainen tuote on saanut Suomalaisen Työn Liiton myöntämän avainlipputunnuksen. Tämä takaa, että tuotteemme ovat kotimaisia ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ammattitaitoinen suunnittelupalvelumme ja ajanmukainen valmistusteknologia mahdollistavat yksilöllisten muistomerkkien toteuttamisen.

Hautakivien huolto ja entisöinti

Ajan saatossa hautakiven pinta voi likaantua ja kaiverrukset kulua. Keikyän Kivi tarjoaa hautakivien entisöintipalveluita, jotka palauttavat kiven alkuperäisen loiston. Entisöintiprosessissa kiven pinta ja kaiverrukset puhdistetaan huolellisesti, ja vanhat käsittelyt uusitaan. Voimme myös vaihtaa kaiverrusten väriä, esimerkiksi kullatut tekstit voidaan hopeoida.

Entisöinnin yhteydessä voimme lisätä uusia nimiä tai päivämääriä muistomerkkiin. Kaiverrusten kultauksilla ja hopeoinneilla on lisäksi 10 vuoden takuu, joten voit luottaa, että muistomerkki säilyy kauniina ja arvokkaana vuosien varrella.