Hautakivien valintaopas

Yksilöllisen muistomerkin suunnittelu

Keikyän Kivi tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen suunnittelupalvelun, joka tekee hautakiven valinnasta vaivatonta ja henkilökohtaista. Käytössämme olevat edistykselliset suunnitteluohjelmat ja kokeneet kivisuunnittelijat auttavat luomaan juuri oikeanlaisen muistomerkin. Kolmiulotteisen suunnittelun ansiosta voitte hahmottaa muodon, värin, tekstit ja koristeet todenmukaisesti ennen kiven valmistusta.

Mikäli toiveissanne on täysin uusi kivimalli, suunnittelijamme ovat valmiita luomaan sen teidän toiveidenne mukaisesti. Tutustukaa rauhassa valikoimaamme ja ottakaa yhteyttä suunnittelijaamme, niin yhdessä voimme kunnioittaa läheisenne muistoa yksilöllisellä ja korkealaatuisella hautakivellä.

Kotimaisen kiviperinteen vaaliminen

Keikyän Kivi on sitoutunut ylläpitämään suomalaista hautakivialan käsityöperinnettä. Vaikka hautakivien muotoilu ja materiaalit ovat vuosien saatossa monipuolistuneet, on käsityöläisen taito edelleen se, joka viimeistelee hautakiven ainutlaatuisuuden. Hautakivi ei ole pelkästään muistomerkki, vaan se kertoo myös tekijänsä osaamisesta ja perinteiden arvostuksesta.

Keikyän Kivi on toiminut alalla jo vuodesta 1933, ja pitkät perinteet sekä monipuolinen osaaminen takaavat tuotteidemme korkean laadun. Valmistamme hautakivet kotimaisesta kivestä omalla kiviveistämöllämme Pirkanmaalla, ja tuotteillemme on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnus.

Asiantunteva palvelu ja laadukkaat materiaalit

Kun etsitte kestävää ja kaunista hautakiveä, Keikyän Kiven asiantuntijat ovat apunanne. Mallistostamme löytyy useita erilaisia kivivaihtoehtoja, joita voimme muokata toiveidenne mukaisesti. Tarjoamme myös mahdollisuuden suunnitella kokonaan uuden mallin, joka heijastaa asiakkaan yksilöllisiä toiveita.

Käytämme vain ensiluokkaisia materiaaleja ja tunnemme myös vanhat käsityömenetelmät. Tämä yhdistettynä ammattitaitoiseen suunnittelupalveluun ja ajanmukaiseen valmistusteknologiaan mahdollistaa yksilöllisten muistomerkkien toteuttamisen. Laadukas työ ja palvelu ovat meille ensisijaiset tavoitteet.

Hautakiven hankinta ja toimitus

Keikyän Kivi tarjoaa kattavan palvelun hautakiven hankinnasta sen toimitukseen asti. Voitte ostaa hautakivet suoraan meiltä, ja tarjoamme parhaan asiantuntemuksen muistokivistä. Toimitamme muistokivet laatutakuulla Tampereelle, Helsinkiin sekä muualle Suomeen. Ota yhteyttä suunnittelijaamme, niin aloitamme yksilöllisen hautakiven suunnittelun ja valmistuksen tarpeidenne mukaisesti.

Kaikki hautakivet valmistetaan ja toimitetaan Kuluttaja-asiamiehen ja Kivi ry:n hyväksymien yleisten maksu- ja toimitusehtojen mukaisesti. Toimitus tapahtuu sovittuna ajankohtana, ja otamme huomioon kaikki seurakunnan toimitusaikaa koskevat määräykset.

Hautakivien entisöinti ja huolto

Ajan saatossa hautakiven pinta voi likaantua ja kaiverrusten käsittelyt kulua. Keikyän Kivi tarjoaa hautakivien entisöintipalveluita, jotka palauttavat kiven alkuperäisen loiston. Entisöinti voidaan tehdä nimen lisäämisen yhteydessä tai erikseen. Kiven pinta ja kaiverrukset puhdistetaan huolellisesti, ja vanhat käsittelyt uusitaan.

Entisöinnin yhteydessä on myös mahdollista vaihtaa kaiverrusten väriä, esimerkiksi kullatut tekstit voidaan hopeoida. Tarjoamme kaiverrusten kultauksille ja hopeoinneille 10 vuoden takuun, joten voitte luottaa työmme kestävyyteen ja laatuun.