Mikä on paras tapa lisätä nimi hautakiveen?

Valitse oikea kivilaatu muistomerkkiin

Kun haluat kunnioittaa vainajan muistoa ja lisätä nimen hautakiveen, on tärkeää valita oikea kivilaatu. Kovat kivilaadut, kuten graniitti, ovat kestäviä ja sopivat hyvin Pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Pehmeämmät kivilajit, kuten marmori, eivät kestä yhtä hyvin Suomen oloissa. Keikyän Kivi tarjoaa laajan valikoiman eri kivilajeja, jotka soveltuvat muistomerkkeihin ja antavat niille ainutlaatuisen ilmeen.

On tärkeää huomioida, että hautakivien suunnittelu ja asennus tulee tehdä seurakunnan määräysten mukaisesti. Keikyän Kivi auttaa asiakkaita suunnitelman hyväksyttämisessä seurakunnassa ja asentaa hautakivet kestävästi ja huolellisesti paikoilleen. Kiven suunnittelu ja asennus onnistuu meidän kauttamme vaivattomasti, oli kyseessä sitten Tampere, Helsinki tai muu paikkakunta Suomessa.

Hautakiven kaiverrus ja entisöinti

Hautakiven kaiverrus on tärkeä osa muistomerkin henkilökohtaista ilmettä. Ajan saatossa kaiverrukset voivat kulua ja hautakiven pinta likaantua. Keikyän Kivi tarjoaa ammattitaitoista entisöintipalvelua, jossa kiven pinta ja kaiverrukset puhdistetaan ja uusitaan tarvittaessa. Voimme myös vaihtaa kaiverrusten väriä, esimerkiksi kultaamalla tai hopeoimalla tekstit, jolloin ne erottuvat selkeästi ja kunnioittavasti.

Entisöinti voidaan tehdä nimen lisäämisen yhteydessä tai erikseen. Tämä palvelu on erinomainen tapa varmistaa, että hautakivi säilyy kauniina ja arvokkaana vuosien saatossa. Keikyän Kiven kautta saat myös kaiverrusten kultausten ja hopeointien 10 vuoden takuun.

Hautakiven suunnittelu ja yksilöllisyys

Hautakiven suunnittelu on prosessi, jossa yhdistyvät omaisten toiveet ja ammattilaisten osaaminen. Keikyän Kivi tarjoaa yksilöllistä suunnittelupalvelua, jossa käytössä ovat alan parhaat suunnitteluohjelmat ja ammattitaitoiset kivisuunnittelijat. Kolmiulotteisen suunnittelun avulla voimme yhdessä luoda hautakiven, joka kuvastaa vainajan persoonaa ja omaisten toiveita.

Yksilöllinen suunnittelu mahdollistaa muodon, värin, tekstien ja koristeiden tarkastelun oikeassa mittakaavassa ennen kiven valmistusta. Tarvittaessa luomme täysin uuden kivimallin toiveidenne mukaan. Yhteistyössä suunnitellen syntyy kaunis, yksilöllinen ja korkealaatuinen hautamuistomerkki.

Hautakiven asennus ja huolto

Hautakiven asennus on tärkeä osa muistomerkin pystyttämistä. Keikyän Kivi hoitaa hautakivien asennuksen ammattitaidolla ja huolellisuudella, noudattaen seurakunnan ohjeita ja määräyksiä. Asennamme hautakivet sulan maan aikana, ja tietyissä tapauksissa asennus on mahdollista myös talvella, mikäli sääolosuhteet sen sallivat.

Hautakiven huolto on myös tärkeä osa sen ylläpitoa. Vuosien saatossa hautakivi voi likaantua ja sammaloitua, erityisesti jos se sijaitsee puiden lähellä. Suosittelemme hautakiven vuosittaista puhdistusta, jotta se säilyy kauniina mahdollisimman pitkään. Keikyän Kivi auttaa mielellään hautakivien huolto- ja kunnostustehtävissä.

Hautakiven hankinta ja kustannukset

Hautakiven hankinta on osa suruprosessia ja kunnianosoitus vainajalle. Keikyän Kivi auttaa löytämään toiveita ja budjettia vastaavan ratkaisun. Valikoimassamme on useita eri vaihtoehtoja, ja lopulliseen hintaan vaikuttavat kiven koko, pintakäsittelyt sekä koristeet. Omaiset ovat vastuussa kiven ostamisesta ja maksamisesta, mutta suunnittelijamme ovat valmiita auttamaan parhaan vaihtoehdon löytämisessä.

Kun otatte yhteyttä suunnittelijaamme, saatte tarkempaa tietoa hautakivien hinnoista ja vaihtoehdoista. Keikyän Kivellä haluamme varmistaa, että saatte juuri sellaisen hautakiven, joka kunnioittaa läheisenne muistoa ja kestää aikaa.

Hautakiven korjaus ja oikaisutakuu

Hautakiven kallistuessa tai kaatuessa on tärkeää toimia nopeasti. Keikyän Kivi tarjoaa ammattitaitoista apua hautakiven suoristukseen ja oikaisuun. Asentamillemme uusille hautakiville myönnämme 3 vuoden oikaisutakuun, joten voitte luottaa siihen, että hautakivi pysyy pystyssä ja arvokkaana.

Mikäli hautakivi tarvitsee korjausta, ottakaa meihin yhteyttä viipymättä. Hoidamme kiven suoristuksen ja oikaisun turvallisesti ja ammattitaitoisesti, palvellen asiakkaitamme Tampereen ja Helsingin seudulla sekä muualla Suomessa.