Nimen kaiverrus hautakiveen vaihtoehdot ja hinnat

Erilaiset kaiverrusvaihtoehdot

Kun läheisen muistoa kunnioitetaan hautakivellä, on nimen kaiverrus yksi tärkeimmistä yksityiskohdista. Keikyän Kivi tarjoaa useita vaihtoehtoja nimen ikuistamiseen kiveen. Pronssikirjaimet ovat suosittu valinta, sillä ne kestävät hyvin aikaa ja säilyttävät arvokkaan ulkonäkönsä vuosien varrella. Pronssikirjaimet voidaan valita kiven alkuperäisen sävyn, fontin ja koon mukaisesti, jotta ne sopivat yhteen jo olemassa olevien kaiverrusten kanssa.

Toinen vaihtoehto on lisänimi laatalla, joka on erinomainen ratkaisu, kun kiveen halutaan jättää tilaa tuleville kaiverruksille tai kun kaiverrustilaa on rajallisesti. Keikyän Kivi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pronssi- ja messinkilaattoja, joista voimme suositella parhaiten kiveenne sopivaa vaihtoehtoa.

Hautakiven etupinnan uudelleenhionta

Joskus hautakiven etupinnan uudelleenhionta on tarpeen, jotta saadaan lisää tilaa uusille kaiverruksille tai laatoille. Tämä menetelmä mahdollistaa myös kaiverrusten koon ja sijoittelun muuttamisen. Keikyän Kivi tarjoaa tämän palvelun, joka antaa hautakivelle uuden elämän ja varmistaa, että kaikki kaiverrukset ovat selkeästi luettavissa. Kullatuille ja hopeoiduille kaiverruksille tarjoamme lisäksi 10 vuoden takuun, mikä kertoo palvelumme laadusta.

Uudelleenhionta on erityisen hyödyllinen, kun halutaan säilyttää hautakiven historiallinen arvo samalla kun tehdään tilaa uusille muistoille. Keikyän Kiven ammattilaiset huolehtivat, että työ tehdään kunnioittaen kiven alkuperäistä ilmettä.

Hautakivikulttuurin muutokset ja vaikutukset

Hautakivikulttuurissa on tapahtunut vuosien saatossa monia muutoksia, jotka ovat vaikuttaneet hautakivien muotoiluun ja materiaalivalintoihin. Keikyän Kivi seuraa ajan henkeä ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita perinteisten mallien lisäksi myös yksilöllisempiä ja persoonallisempia muistomerkkejä. Lohkoreunaiset kivet ja käsityönä muotoillut yksityiskohdat ovat esimerkkejä siitä, miten voimme tuoda esiin vainajan elämää ja persoonaa.

Yhä useammin hautakiviin lisätään myös kuvallisia aiheita, jotka liittyvät vainajan elämään tai harrastuksiin. Keikyän Kivi auttaa löytämään sopivat ratkaisut, jotka kunnioittavat vainajan muistoa ja tuovat lohtua omaisille.

Hautakiven huolto ja kunnostus

Hautakiven huolto on tärkeä osa muistomerkin pitkäikäisyyttä. Keikyän Kivi tarjoaa asiakkailleen kattavat ohjeet hautakiven huoltoon ja ylläpitoon. Mikäli huomaatte hautakiven kallistuneen tai kaiverruksen tarvitsevan kunnostusta, olemme valmiita auttamaan. Asentamillamme hautakivillä on kolmen vuoden oikaisutakuu, joten voitte luottaa siihen, että palvelumme jatkuu myös asennuksen jälkeen.

Kunnostuksen yhteydessä voimme myös päivittää hautakiven ilmettä tai lisätä uusia nimiä ja tekstejä. Ota yhteyttä Keikyän Kiveen, niin suunnitellaan yhdessä paras tapa kunnioittaa rakkaanne muistoa.

Hautakiven hankinta ja asennus

Hautakiven hankinta on merkittävä päätös, ja Keikyän Kivi haluaa tehdä prosessista mahdollisimman sujuvan. Toimitusaika vaihtelee tilauksen yksityiskohtien mukaan, mutta yleensä voitte odottaa hautakiven valmistuvan noin kahden kuukauden kuluessa. Asennukset aloitetaan keväällä, kun maa on sulanut, ja ne jatkuvat syksyyn asti, seurakunnan määräysten puitteissa.

Asennuksen yhteydessä tarjoamme kolmen vuoden oikaisutakuun, joka kattaa mahdolliset oikaisutarpeet. Jos hautakivi vaatii korjausta, Keikyän Kivi on valmis auttamaan. Olemme ylpeitä työmme laadusta ja haluamme varmistaa, että hautakivi palvelee omaisia pitkään ja arvokkaasti.

Yksilöllinen hautakiven suunnittelu

Keikyän Kivi tarjoaa yksilöllistä suunnittelupalvelua, joka auttaa luomaan juuri oikeanlaisen hautakiven läheisellenne. Käytössä on alan parhaat suunnitteluohjelmat ja ammattitaitoiset suunnittelijat, jotka auttavat teitä visualisoimaan hautakiven ennen sen valmistusta. Kolmiulotteisen suunnittelun avulla voitte nähdä muodon, värin, tekstit ja koristeet oikeassa mittakaavassa.

Keikyän Kivi on valmis suunnittelemaan täysin uuden kivimallin toiveidenne mukaan. Yhdessä suunnitellen luomme kauniin, yksilöllisen ja korkealaatuisen hautamuistomerkin, joka kunnioittaa läheisenne muistoa ja tarjoaa lohtua surun keskellä.