Nimen lisääminen hautakiveen ammattilaisen avulla

Yksilöllinen hautakiven kaiverrus

Kun läheisen muistoa kunnioitetaan hautakivellä, on tärkeää, että kaikki yksityiskohdat ovat huolellisesti harkittuja. Keikyän Kivi tarjoaa ammattitaitoista palvelua, jossa huomioidaan niin kiven sävy, fontti kuin koko, varmistaen, että lisättävä nimi sopii saumattomasti olemassa olevaan kokonaisuuteen. Pronssikirjaimet ovat yksi vaihtoehto, ja ne patinoituvat kauniisti ajan myötä, yhdistyen harmonisesti vanhoihin kaiverruksiin.

Mikäli kiveen ei mahdu lisänimiä kaivertamalla tai halutaan jättää tilaa tuleville nimille, on ratkaisuna laatta. Keikyän Kivi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pronssi- ja messinkilaattoja, jotka voidaan valita kiven tyyliin sopiviksi.

Hautakiven entisöinti ja huolto

Ajan saatossa hautakiven pinta voi likaantua ja kaiverrukset kulua. Keikyän Kivi suorittaa hautakivien entisöintiä, jossa kiven pinta ja kaiverrukset puhdistetaan ja käsittelyt uusitaan. Tämä palvelu voidaan toteuttaa nimen lisäämisen yhteydessä tai erikseen. Kaiverrusten kultauksille ja hopeoinneille tarjoamme 10 vuoden takuun, mikä kertoo työn laadusta ja kestävyydestä.

Entisöinnin yhteydessä on mahdollista myös muuttaa kaiverrusten väriä, esimerkiksi entisöidä aiemmin kullatut tekstit hopeisiksi. Tämä antaa hautakivelle uuden ilmeen ja varmistaa, että se säilyy arvokkaana muistomerkkinä vuosikymmeniä.

Hautakiven suunnittelu ja valinta

Keikyän Kivi tarjoaa yksilöllistä suunnittelupalvelua, joka helpottaa hautakiven hankintaa. Käytössämme ovat alan parhaat suunnitteluohjelmat ja ammattitaitoiset kivisuunnittelijat. Kolmiulotteisen suunnittelun avulla voimme yhdessä löytää juuri oikean ratkaisun, joka kunnioittaa vainajan muistoa ja sopii hautausmaan ilmeeseen.

Yksilöllinen suunnittelu mahdollistaa täysin uuden kivimallin luomisen toiveidenne mukaan. Voitte tutustua eri vaihtoehtoihin rauhassa ja ottaa yhteyttä suunnittelijaamme, joka auttaa luomaan kauniin ja korkealaatuisen hautamuistomerkin.

Hautakiven asennus ja huolenpito

Keikyän Kivi asentaa hautakivet kestävästi ja huolellisesti paikoilleen. Toimimme koko laajalla alueella, ja valtakunnallinen verkostomme takaa, että toimituksen ja asennuksen hinta on sama etäisyydestä riippumatta. Lisäksi tarjoamme neuvoja ja palveluita hautakivien huoltoon ja kunnostukseen, jotta muistomerkki säilyy kauniina vuodesta toiseen.

Kun hautakivi kaipaa suoristusta tai on kaatunut, Keikyän Kivi hoitaa korjauksen ammattitaitoisesti. Uusille asentamillemme hautakiville tarjoamme 3 vuoden oikaisutakuun, mikä osoittaa sitoutumisemme työn laatuun ja kestävyyteen.

Hautakiven hankinta ja rahoitus

Hautakiven ostaminen ja maksaminen ovat omaisten vastuulla. Keikyän Kiven suunnittelijat auttavat löytämään toiveita ja budjettia vastaavan ratkaisun. Tarjoamme eri vaihtoehtoja, jotka määräytyvät halutun kivilajin ja varustetason mukaan. Lopulliseen hintaan vaikuttavat kiven koko, pintakäsittelyt ja koristeet.

Kun olette valmiita hankkimaan hautakiven, Keikyän Kivi tarjoaa parhaan asiantuntemuksen ja laadukkaat muistokivet. Voitte ottaa yhteyttä suunnittelijaamme, joka auttaa suunnittelemaan ja valmistamaan yksilöllisen hautakiven alusta asti, ottaen huomioon toiveenne ja tarpeenne.