Nimen lisääminen hautakiveen helposti ja nopeasti

Yksilöllinen hautakiven päivitys

Kun rakkaan ihmisen muistoa kunnioitetaan hautakivellä, saattaa ajan myötä tulla tarve lisätä uusia nimiä muistomerkkiin. Keikyän Kivi tarjoaa ammattitaitoista palvelua, jossa nimen lisääminen hautakiveen sujuu vaivattomasti ja kunnioittavasti. Kiven noudosta sen palauttamiseen asti, kaikki hoidetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja seurakunnan ohjeita noudattaen.

Kiven kunto tarkistetaan aina ennen kaiverrusta, ja tarvittaessa suositellaan kiven entisöintiä. Kaiverrukset tehdään sisätiloissa, mikä takaa parhaan mahdollisen laadun. Kullatuille ja hopeoiduille kaiverruksille tarjoamme 10 vuoden takuun, ja uusi kaiverrus tehdään tietokoneavusteisesti, jotta se vastaa kivessä ennestään olevia tekstejä.

Pronssikirjaimet ja laatat – monipuoliset vaihtoehdot

Kun hautakiven aiemmat tiedot on toteutettu pronssikirjaimin, lisänimi toteutetaan yleensä samalla tavalla. Pronssikirjaimet patinoituvat ajan saatossa, mutta uudet ja vanhat kirjaimet harmonisoituvat ajan kuluessa. Mikäli kiveen ei mahdu lisänimiä kaivertamalla tai halutaan jättää tilaa tuleville nimille, on ratkaisuna nimen lisääminen laatalla. Keikyän Kivi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pronssi- ja messinkilaattoja, jotka soveltuvat kiveen täydellisesti.

Entisöinti on tärkeä osa hautakiven huoltoa, sillä ajan saatossa pinta likaantuu ja kaiverrusten käsittelyt kuluvat. Entisöinnissä kiven pinta ja kaiverrukset puhdistetaan huolellisesti, ja vanhat käsittelyt uusitaan. Myös kaiverrusten värin vaihto on mahdollista, esimerkiksi aiemmin kullatut tekstit voidaan hopeoida.

Hautakiven etupinnan uudelleenhionta

Hautakiven etupinta voidaan tarvittaessa hioa, jolloin kaikki kaiverrukset tehdään uudelleen. Tämä mahdollistaa kaiverrusten kokoa ja sijoittelua muuttamalla lisätilan luomisen tuleville kaiverruksille tai laatoille. Keikyän Kivi tarjoaa myös tässä palvelussa 10 vuoden takuun kullatuille ja hopeoiduille kaiverruksille.

Hautakiven entisöinti on tärkeä toimenpide, joka auttaa säilyttämään muistomerkin arvokkaan ulkonäön vuosiksi eteenpäin. Ammattitaitoiset kivenhakkaajamme varmistavat, että entisöinti tehdään huolellisesti ja kiveä kunnioittaen.

Keikyän Kivi – asiantuntija hautakivien parissa

Keikyän Kivi Oy on luotettava kumppani, kun on kyse hautakivien asentamisesta ja huollosta. Toimimme Tampereen ja Helsingin seudulla sekä ympäri Suomen, ja valtakunnallinen verkostomme takaa, että toimituksen ja asennuksen hinta on sama etäisyydestä riippumatta. Jokaisella seurakunnalla on omat käytäntönsä, mutta yleensä hautakiven asennus on mahdollista kesäkuun alusta lokakuun loppuun.

Keikyän Kivi tarjoaa myös hautakivien vuosittaista puhdistusta, joka auttaa estämään sammaloitumista ja pitämään kiven kauniina vuodesta toiseen. Olemme valmiita auttamaan kaikissa hautakivien huoltoon ja kunnostukseen liittyvissä asioissa.

Hautakivien suunnittelu ja valmistus

Keikyän Kivi tarjoaa yksilöllistä suunnittelupalvelua, joka helpottaa hautakiven hankintaprosessia. Käytössämme on alan parhaat suunnitteluohjelmat ja ammattitaitoiset kivisuunnittelijat. Kolmiulotteisen suunnittelupalvelun avulla voimme yhdessä asiakkaan kanssa luoda juuri oikean ratkaisun, nähdä muodon, värin, tekstit ja koristeet oikeassa mittakaavassa ennen kiven valmistusta.

Keikyän Kivi on valmistanut hautakiviä vuodesta 1933, ja pitkät perinteet sekä monipuolinen osaaminen takaavat tuotteiden korkean laadun. Valmistamme hautakivet korkealaatuisesta kotimaisesta kivestä, ja tuotteillemme on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnus.